Kerstfeest

Kerstfeest

Dinsdag 12 december 2023

Beste ouders, verzorgers,

De Sinterklaasversiering heeft plaatsgemaakt voor mooie kerstbomen. We genieten van het feest met de vele lichtjes in deze donkere periode. In de groepen worden kerstkaarten gemaakt en er wordt geknutseld.

Op donderdag 21 december vieren we Kerstfeest met elkaar. Samen blikken we terug op dit jaar en kijken we vooruit. We gaan samen genieten van een gezellig Kerstdiner.

Alle kinderen krijgen vanuit school €5,- om een klein hapje of drankje te maken/kopen voor het kerstdiner. Om 16:30 uur mogen de kinderen de gerechten en het drinken wat ze hebben meegenomen in de klassen brengen. 

We beginnen met samen zingen rond de kerstboom om 16:45 uur op het plein bij het hoofdgebouw, aansluitend om 17:00 uur is er voor de kinderen een kerstdiner in de klas, tot 18:00 uur.  

Voor alle ouders (helaas hebben we geen plaats voor andere gezinsleden) is er een gezellige samenkomst om 17:00 uur in de aula’s van de Verbraakstraat en de Louwerslootstraat, met een hapje en een drankje. 

U kunt uw kind(eren) weer ophalen om 18:00 uur in de klas. Mag uw kind alleen naar huis dan moet u dit vooraf, d.m.v. een briefje met een handtekening, melden bij de leerkracht. 

Zonder briefje laten we uw kind niet alleen naar huis gaan. 

Wij kijken uit naar een fijne afsluiting met elkaar van dit kalenderjaar.

Met feestelijke groet,

Team Hildegardisschool


Terug