Belangrijk! We gaan weer open!

Maandag 11 mei 2020

Beste allen,

12 mei openen de deuren zich weer. Wat fijn om de kinderen weer te zien!

Ochtend van 8.30-11.30 uur

Middag van 12.30 - 15.30 uur

De kinderen moeten alle spullen mee naar school nemen en ook de geleende Chromebooks!

We zullen de twee gebouwen opendoen op drie verschillende plekken per school. Er hangt een bord welke groepen er waar naar binnen mogen. Bij de deur staat iemand van school. De kinderen gaan zelfstandig naar binnen. Ouders blijven op veilige afstand.

We reinigen de school 4x per dag. De klassen zijn ingedeeld met afstand naar de leerkracht en met looproutes naar binnen en buiten.

We willen u vragen de kinderen vlak voor school thuis naar het toilet te laten gaan. Natuurlijk kunnen de kinderen op school ook naar het toilet, maar het zal de loop naar het toilet sterk verminderen.

Alle kinderen wassen hun handen bij binnenkomst en na de pauze en toiletgebruik. De tafels, handvatten ed worden meerdere malen per dag schoongemaakt.

U kunt in de app onder groepsinfo de indeling van de klas zien. De kinderen gaan in halve klassen naar school.

We hopen dat u voldoende vertrouwen heeft om de kinderen naar school te sturen. We hebben elkaar zo gemist!

Vriendelijke groet

Sandra Groeneboom