Wat doen we op school?

Dinsdag 12 mei 2020

Beste ouders,

Op school ontvangen we de kinderen in halve klassen. We zullen eerst met de kinderen goed bespreken hoe het met ze gaat en hoe ze de tijd thuis hebben ervaren.

Daarna zullen we de kinderen met voortoetsen in kaart brengen. Op die manier kunnen we goed les afstemmen voor in de klas. Met werk op maat in kleine groepen en met twee leerkrachten hebben we tijd en goed zicht op wat de kinderen nodig hebben. Dan zullen de kinderen goed kunnen aansluiten bij volgend jaar.

De kinderen die thuis blijven, krijgen lespakketjes mee of via de mail gestuurd.

Eén keer per week wordt het werk ingeleverd en één keer per week wordt er nieuw werk klaargemaakt.

De leerkracht neemt contact met u op om af te stemmen.  Het online lesgeven met filmpjes kunnen we niet meer verzorgen, omdat we alle aandacht nodig hebben op school.

4 x per dag wordt er op school schoongemaakt en er zijn aanpassingen gedaan in de klassen en gangen.

Ook in de middag kan er fruit meegenomen worden voor het pauzemoment!