Nieuwe baan

Vrijdag 15 mei 2020

Lieve ouders en kinderen,

Ik ga met veel pijn in het hart de Hildegardis verlaten. Ik heb per 1 augustus een nieuwe baan bij PPO Rotterdam. Ik zal dan werkzaam zijn in Delfshaven en zal mij inzetten voor de kwetsbare kinderen op de scholen en scholen adviseren rondom deze problematiek.

Ik heb de afgelopen 8 jaar met heel veel plezier en liefde gewerkt op de Hildegardis. Ik zal jullie nooit vergeten! Na 8 jaar ben ik toe aan een nieuwe werkomgeving en een nieuwe uitdaging. We hebben de afgelopen 8 jaar zoveel moois met elkaar voor elkaar gekregen! Ik ben heel trots op hoe we samen hebben gewerkt en de school tot zoveel moois hebben ontwikkeld.

Ik draag het stokje over aan een collega van de RVKO. Haar naam zal volgende week bekend worden gemaakt. Zij zal de komende tijd wekelijk op school zijn om ingewerkt te worden en kennis maken met de kinderen en de ouders. Ik hoop dat jullie haar een heel warm welkom geven en haar dezelfde fantastische tijd geven in het Oude Noorden zoals ik heb gehad.

De komende tijd zal ik alles zo goed mogelijk overdragen aan haar en aan Carole.

Nogmaals, ik ga jullie missen, want ik heb mijn hart verloren aan de Hildegardis. Het is mijn mooiste baan geweest tot nu toe. We komen elkaar vast nog wel eens tegen, want ik blijf werkzaam in Rotterdam.

Liefs

Sandra Groeneboom