Verandering in groepsbezetting

Woensdag 7 oktober 2020

Beste ouder(s), verzorger(s),

Meester Martijn stond de afgelopen weken voor groep 6. Na overleg en wederzijdse instemming is besloten dat meester Martijn andere taken gaat vervullen. Op maandag en dinsdag is hij bij juf Celine in groep 5. Op woensdag, donderdag en vrijdag begeleidt hij groepjes leerlingen met rekenen, lezen en spelling uit de groepen 6 en 7.

Voor groep 6 staat vanaf nu op maandag en dinsdag juf Franny en op woensdag, donderdag en vrijdag juf Ashna.

We zijn heel blij dat juf Ashna de taak van groep 6 op zich heeft willen nemen. Dit betekent wel dat we haar gaan missen in groep 1/2a.

We zoeken nu naar een oplossing voor groep 1/2a. Voorlopig zullen juf Anoeska en juf Linda op de donderdag en vrijdag in de groep zijn. Zodra we een structurele oplossing hebben, brengen we u daarvan op de hoogte.

Op dinsdag hebben de kleuters de afgelopen maanden gymles gehad van juf Marieke. Juf Marieke geeft ook op een andere school les en daar kan ze nu uitbreiding krijgen. We danken juf Marieke en wensen haar veel succes op haar andere school. We gaan op zoek naar een andere gymleerkracht voor de groepen 1-2.

We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er nog vragen zijn, kunt u ons altijd buiten even aanspreken, bellen of mailen!

Juf Carole en juf Kathelijne