Fotograaf van en voor de gemeente Rotterdam!

Woensdag 11 november 2020

Beste ouder(s), verzorger(s),

Op dinsdag 17 november en donderdag 19 november komt fotograaf Jan van der Meijde (met mondkapje) op onze school om foto’s te maken voor de afdeling Jeugd en Onderwijs van de gemeente Rotterdam. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het jeugd- en onderwijsbeleid van de stad. Met platform www.onderwijs010.nl communiceert de afdeling over alle belangrijke jeugd en onderwijs gerelateerde onderwerpen naar de professionals in Rotterdam. De foto’s die de fotograaf komt maken van de school, de juffen, meesters en leerlingen, worden door de afdeling gebruikt voor bijvoorbeeld nieuwsberichtjes op de website van Onderwijs010, in een flyer of op Facebook (de gemeente Rotterdam gebruikt foto’s en/of video’s nooit voor commerciële doeleinden). Ook wij als school mogen de foto’s gebruiken.

Op deze dag maakt de fotograaf foto’s van de leraren en kinderen in verschillende lessituaties, zoals tijdens rekenen, handvaardigheid, buiten spelen of gym.

Dit is een mooie gelegenheid voor onze school om te laten zien wat we hier allemaal doen en waar we voor staan. En mooi meegenomen is dat we straks ook een selectie hebben van prachtige foto’s van onze kinderen. Onze kinderen en leraren waar we zo trots op zijn en dat laten we dan natuurlijk ook graag zien!

U krijgt vandaag een formulier mee naar huis waarop u toestemming kunt geven om foto’s te maken van uw kind (eren) en dat de foto’s gebruikt mogen worden door de gemeente Rotterdam en door onze school. Als u toestemming geeft, zou u dit formulier dan zo snel mogelijk aan uw kind(eren) mee naar school kunnen geven?

Juf Carole en juf Kathelijne