Nieuwe gymleerkracht!

Maandag 23 november 2020

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Graag stel ik mijzelf aan u voor.

Ik ben Nathalie Venema en ik ben sinds de herfstvakantie de nieuwe gymjuf op de Hildegardisschool. Op de donderdagen ben ik aanwezig en geef ik de kleuters en groepen 3 en 4 gymles.

Vroeger heb ik fanatiek aan wedstrijdzwemmen gedaan, wat ik nog steeds leuk vind om zo nu en dan te doen. Ik vind het leuk om buiten hard te lopen en daarnaast vind ik het leuk om te surfen, duiken, klimmen en reizen.

Tijdens de gymlessen vind ik het belangrijk dat iedereen op zijn eigen niveau sport en ook probeert om zijn eigen grenzen te verleggen. Ook plezier vind ik erg belangrijk bij het gymmen. Met dit plezier hoop ik dat kinderen zelf ook een sport willen beoefenen en zo levenslang een actieve en gezonde leefstijl er op nahouden.

Ik heb nu al een paar donderdagen lesgegeven en geniet erg van het enthousiasme van de kinderen!

Met vriendelijke groeten,
Nathalie Venema