Nieuwe groepsbezetting na de Kerstvakantie

Vrijdag 4 december 2020

Beste ouder(s), verzorger(s),

Volgende week is meester Martijn voor het laatst op school. Voor de Kerstvakantie moeten we helaas ook afscheid nemen van juf Lieke. Na 12 jaar Hildegardisschool is het voor haar tijd voor een nieuwe uitdaging in de buurt van waar ze woont. We gaan meester Martijn en juf Lieke natuurlijk missen en wensen ze veel succes met hun nieuwe uitdagingen! Daarnaast is juf Kiki sinds een aantal weken weer terug. Zij verzorgt ondersteuning voor de kinderen aan de Verbraakstraat. We vinden het fijn dat ze er weer is!

We hebben gepuzzeld hoe we een en ander op kunnen vangen. Na de Kerstvakantie ziet de groepsbezetting er daardoor wel iets anders uit. De veranderingen kunt u hieronder zien:

Groep 4b

Maandag juf Franny

Dinsdag juf Jessica

Woensdag t/m vrijdag juf Franny

Maandag, dinsdag juf Marieke

Woensdag t/m vrijdag juf Ashna

Groep 7a

Maandag, dinsdag juf Usha

Woensdag en donderdag juf Marieke

Vrijdag juf Usha

Groep 7b

Maandag Jessica

Dinsdag t/m vrijdag meester Bert

Maandag t/m woensdag juf Dalida

Donderdag juf Usha

Vrijdag juf Dalida

Mocht u hier nog vragen over hebben, kunt u ons hierover aanspreken op het plein, even bellen of een mailtje sturen!

Voor nu wensen we u een fijn Sinterklaasfeest en een goed weekend!

Juf Carole en juf Kathelijne