Kerstviering in Coronatijd

Vrijdag 11 december 2020

Beste ouder(s), verzorger(s),

Vorige week berichtten we u al dat Kerst dit schooljaar gevierd wordt met een Kerstontbijt op donderdag 17 december in plaats van een Kerstdiner. De kinderen worden die dag om 8.00 uur op school verwacht.

Het Kerstontbijt wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door meneer Loukili van Dirk van de Broek, waarvoor dank!

Alle kinderen hebben hiervoor een bord, bestek en een beker nodig. Het is fijn als de kinderen dit al op maandag mee naar school nemen in een tasje met de naam erop.

De Kerstviering is dit jaar in de groep en via het digibord kunnen de kinderen kijken naar vieringen uit alle andere klassen. Zo maken we er een heel gezellige en feestelijke dag van!

Omdat we deze dag een half uur eerder beginnen, zijn de kinderen al om 14.45u uit en dan begint de vakantie!

De Kerstcommissie!