Sluiting school: verplaatsing Kerstontbijt naar lunch!

Maandag 14 december 2020

Beste ouder(s), verzorger(s),

Vanaf woensdag 16 december sluiten de scholen tot 19 januari.

Het geplande Kerstontbijt van donderdag a.s. kan dan niet doorgaan. We hebben kunnen regelen dat de produkten morgenvroeg geleverd worden. In alle klassen is er dan morgen een verzorgde Kerstlunch. Denkt u nog aan een bord, beker en bestek in een plastic zakje met de naam van uw kind erop? Het wordt een gewone schooldag van 8.30u-15.15u.

Woensdag en donderdag zullen we ons op school gaan klaar maken voor online onderwijs. De kinderen hebben die dagen géén les. We hopen met de online lessen te kunnen starten vanaf maandag 4 januari 2021. We zullen vandaag en morgen in de klas nog oefenen met de kinderen om in te loggen. Verdere berichtgeving zal volgen op de app.

Graag horen we van u:

- als u gebruik wilt maken van noodopvang mochten we daarin gaan voorzien

- als u géén device (laptop/ tablet/ computer) voor uw kind (vanaf groep 4) heeft

- als u thuis géén wifi heeft

U kunt dit mailen naar hildegardis.dir@rvko.nl.

We beseffen dat we met elkaar nog een moeilijke periode tegemoet gaan. We wensen u alvast heel veel sterkte!

Kathelijne Lemmens

Team Hildegardisschool