Rapporten

Vrijdag 29 januari 2021

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen van de Hildegardisschool!

Wat wordt er hard gewerkt door jullie! Bij deze een compliment voor alle papa's en mama's die zo hard hun best doen om de kinderen te helpen bij hun schoolwerk. Ook een high five voor alle kinderen die precies weten hoe ze online moeten werken! Juf Carole en ik loggen af en toe in bij de meets zodat we jullie toch nog kunnen zien. We missen jullie wel hoor! Dinsdag aanstaande horen we of de school snel weer open mag!

Omdat de leerkrachten zo druk zijn met het online lesgeven, hebben we besloten om het uitdelen van de rapporten iets uit te stellen. De maandag na de vakantie, dit is maandag 1 maart, krijgen de kinderen hun rapporten.

In deze week vinden dan ook de rapportgesprekken plaats. Voor de groepen die al zo goed online kunnen werken, is de afspraak op google meet. Anders zal het gesprek telefonisch plaatsvinden.

Voor nu wens ik iedereen een heel fijn weekend!

Met vriendelijke groet, ook namens de rest van het team,

Juf Kathelijne Lemmens