Voorbereiding opening scholen: morgen geen meets!

Donderdag 4 februari 2021

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen,

We zijn blij dat we op maandag 8 februari alle kinderen weer mogen verwelkomen op onze school. Veel kinderen kijken er naar uit dat ze straks weer gewoon met hun vriendjes en vriendinnetjes naar school kunnen en ook van veel ouders ontvangen we positieve signalen.

Om de opening voor de leerlingen goed en zorgvuldig voor te bereiden met alle teamleden, hebben we morgen een lesvrije dag in geroosterd. We hopen op uw begrip hiervoor. Voor de kinderen betekent dit dat er morgen géén meets zijn met de leerkrachten. De kinderen kunnen hun werk gewoon afmaken. De kinderen van groep 3 en 4 hebben ook nog taakjes klaarstaan. We verzorgen morgen wel noodopvang.

Vanmiddag is er nog een teamvergadering. Morgenvroeg zullen met u delen wat de nieuwe maatregelen precies inhouden.

Kathelijne Lemmens