Ramadan

Vrijdag 9 april 2021

Beste ouder(s), verzorger(s),

Volgende week dinsdag start de Ramadan. We hebben al gehoord dat er een aantal kinderen is die willen vasten op school. Als uw kind zelf wil vasten, wilt u dit dan bespreken met de leerkracht?

In overleg met de leerkracht kunnen er dan eventueel afspraken gemaakt worden rondom het buiten spelen, gym en andere activiteiten. Kinderen kunnen hoofdpijn krijgen en misselijk worden na het buiten spelen en de gymles.

Als wij merken dat de kinderen bijna onwel worden, willen we graag in overleg met u, de mogelijkheid hebben om ze wat water en eventueel iets te eten te kunnen geven. Dit om ongelukken te voorkomen.

Het is dus belangrijk dat u even contact opneemt met de leerkracht om hierover goede afspraken te maken.

Fijn als we hierover goed contact hebben en kunnen samenwerken,

met vriendelijke groet,

Team Hildegardisschool.