Besmette leerkracht

Vrijdag 9 april 2021

Beste ouder(s), verzorger(s),

Vandaag hebben we vernomen dat er een leerkracht van onze school positief is getest op Corona. De ouders van de groep van de betreffende leerkracht zijn door de directie al op de hoogte gesteld.

Wanneer u geen bericht van de directie heeft ontvangen, kunt u er vanuit gaan dat uw kind geen contact heeft gehad met de betreffende leerkracht. Het is ook goed om te weten dat we binnen onze school er nadrukkelijk op toe zien dat alle hygiëne maatregelen worden nageleefd en de leerkrachten zeer alert zijn op de 1,5 metermaatregel.

Mocht we meer informatie ontvangen van bijvoorbeeld de GGD die voor u relevant is dan zullen we u hierover ook direct informeren.

Heeft u andere vragen of maakt u zich zorgen dan horen wij dat graag. U kunt ons bereiken op telefoonnummer (010) 4656840 of hildegardis.dir@rvko.nl.

Juf Carole en juf Kathelijne