Fijne vakantie!

Vrijdag 30 april 2021

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen van de Hildegardisschool!

Afgelopen week is in alle groepen hard gewerkt aan het project 'De koning wil geen koning meer zijn'. Er zijn huizen gebouwd, er is uitgerekend wat het kost om een huis op te knappen, er zijn boten gemaakt en er zijn presentaties gemaakt over welke hobbies de koning zou kunnen uitoefenen. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden! We hebben allemaal genoten van de activiteiten.

De kinderen zijn naar huis en de juffen en meesters pakken hun spullen in. We hebben een drukke en onzekere periode achter de rug. We hadden afwisselend online en op school onderwijs. Er waren zorgen over besmettingen. Het was niet altijd gemakkelijk voor jullie. Toch hebben we het aantal besmettingen tot een minimum weten te beperken! We hebben het goed gedaan met elkaar!

Nu hebben we welverdiend twee weken vakantie! Namens het team wens ik jullie een fijne tijd toe! Hopelijk in goede gezondheid! Ook wens ik jullie alvast een fijn suikerfeest!

We hopen jullie allemaal weer te zien op 17 mei!

Kathelijne Lemmens