Even voorstellen: juf Tineke

Vrijdag 28 mei 2021

Beste ouder(s), verzorger(s),

Doordat er allerlei extra subsidies zijn gekomen vanwege de Coronatijd, hebben we wat geld om extra mensen aan te nemen. Ze kunnen we de kinderen helpen waar dat nodig is. Op maandag hebben we nu juf Tineke extra die de kinderen op de Louwerslootstraat begeleidt op taal- en rekengebied. Daar zijn we heel blij mee! We wensen juf Tineke een fijne tijd op de Hildegardisschool. Ze stelt zich hierbij aan jullie voor:

Ik ben Tineke Verhulst en na 46 jaar met plezier gewerkt te hebben in het basisonderwijs, ben ik met pensioen gegaan.

Maar ja, het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

En zo kwam ik een vacature tegen op deze school.

Wat een bof dat ik me sinds kort 1 dag per week mag gaan inzetten om kinderen te ondersteunen, op welk vlak dan ook, waar het nodig is; rekenen, taal, spelling en lezen.

Ik ben getrouwd en wij hebben 3 zonen, 3 schoondochters en 2 kleinkinderen.

Wellicht ontmoeten we elkaar een keertje.

Tot ziens.

Lieve groet van Tineke