3 juni: Speeldernis en dansles groep 5/6

Woensdag 2 juni 2021

beste ouders en kinderen van groep 5/6,

Donderdag 2 juni gaat groep 5/6 naar Speeldernis. We verzamelen 's ochtends buiten op het schoolplein.

Om 8:30 uur lopen we gezamenlijk naar de bus. Het is dus belangrijk dat iedereen op tijd op school is.

Bij klachten zoals verkoudheid, verhoging, koorts of benauwdheid mogen de kinderen niet mee in de bus. Dit in verband met de gezondheidsverklaring die we daar moeten afgeven. Hooikoorts klachten van sommige kinderen zijn bij ons bekend, dit is dus geen probleem. (denk aan de hooikoortsmedicatie)

Denk ook aan zonnebrand en/of een pet.

Het is handig als de kinderen oude kleding aan hebben en een set schone kleding meenemen. Na ons bezoek aan de speeldernis hebben we een dansles op school, makkelijk zittende kleding is dan fijn.

Graag voldoende drinken (water) meegeven en fruit en lunch. Het is niet de bedoeling dat er snoep en andere ongezonde dingen meegenomen worden.

De kinderen hebben morgen geen chromebook nodig, deze mag dus voor één keer thuis blijven.

Tot morgen!

Greetz, juf Esther en juf Anouk.