Rapporten en rapportgesprekken

Vrijdag 18 juni 2021

Beste ouder(s), verzorger(s) en leerlingen van de Hildegardisschool!

Wat gaat het schooljaar toch snel! Buiten voelt het al als zomer en over vier weken begint de vakantie!

Op maandag 5 juli krijgen de kinderen hun laatste rapport van dit schooljaar mee naar huis. Vanaf 5 t/m 15 juli worden de rapportgesprekken gevoerd. We zijn blij jullie mede te kunnen delen dat we de gesprekken op school laten plaatsvinden met per kind één ouder! Uiteraard met inachtneming van alle Coronamaatregelen. Nog niet alle leerkrachten zijn dan gevaccineerd. Als de leerkracht het op prijs stelt, vragen we u om een mondkapje te dragen. Laten we met elkaar kijken waar we ons prettig en veilig bij voelen. Het belangrijkste is dat u weer even op school met de leerkracht kunt praten over de vorderingen, het welzijn en welbevinden van uw kind.

Voor de groepen 7 ziet het er iets anders uit. De kinderen in groep 7 krijgen al hun voorlopig advies. Deze gesprekken vinden al plaats in de week van 28 juni t/m 2 juli. Meester Bert, juf Usha en juf Margery doen hun best om dan ook al de rapporten af te hebben zodat die besproken kunnen worden.

De leerkrachten zullen contact met jullie zoeken over de data en tijdstippen van de gesprekken.

Voor nu wens ik jullie allemaal een heel fijn weekend!

Kathelijne Lemmens