MR-sollicitant Chaima Kholti

MR-sollicitant Chaima Kholti

Woensdag 30 juni 2021

Ik ben Chaima Kholti, de moeder van Emir Tosun (4a) en Romaisa Tosun (1/2a). Ik ben 33 jaar jong, kom oorspronkelijk uit Den Haag geboren en getogen, maar sinds 9 jaar wonend in Rotterdam. Ik heb zelf mijn opleiding Managementassistent/Directiesecretaresse afgerond en heb voordat ik kinderen kreeg als ambtenaar gewerkt bij de Gemeente Den Haag.  

Ik ben een moeder met pit en comunicatief sterk. Ben gestopt met werken omdat ik specifiek voor mijn kinderen wilde zorgen tot een bepaalde leeftijd. Ik wil weten wat er gebeurd rondom de kinderen en school, dat is voor mij zeer belangrijk. Ik vind zelf dat de basisschool, de basis is van je toekomst. 

Het zou mooi zijn om de score en het niveau van onze mooie basisschool te verbeteren, zodat onze kinderen een goede rugzak meekunnen krijgen voor de nieuwe uitdaging op het voorgezet onderwijs.
Mijn visie en missie is de scores van de school te verbeteren en mijn ervaring vanuit mijn diverse achtergrond in te zetten om samen met de school en de ouders te werken naar die verbeteringen. 

Ik ben bereid om een handje uit te steken voor de school m.b.t. voorleesmoeder, meegaan met uitjes als dat nodig is noem maar op. En ik ben bijna altijd op de schoolplein te bereiken om met moeders te praten, dat is ook een pré. 


Terug

Verbraakstraat 7

3036 MR Rotterdam

010 4656840

hildegardis.dir@nullrvko.nl