Groepsbezetting 2021-2022 en inleveren chromebooks

Vrijdag 2 juli 2021

Beste ouder(s), verzorger(s),

Dit schooljaar loopt langzaam ten einde. De rapporten gaan mee en de kinderen krijgen vandaag te horen naar welke juf/ meester ze volgend jaar gaan. We willen alle kinderen vragen om hun chromebook met lader volgende week maandag in te leveren!

Hieronder krijgt u het hele overzicht voor volgend schooljaar van iedereen die bij ons werkt/ gaat werken.

We nemen aan het eind van het jaar afscheid van juf Veronica, de gymjuf Nathalie en de concierge meester Peter. Juf Veronica heeft na ruim 20 jaar Hildegarisschool gekozen voor een nieuwe uitdaging op een andere school. We wensen haar veel plezier en succes op de Imeldaschool! Juf Nathalie werkte maar één dag bij ons en daarnaast ook op een andere school. Deze school wil haar graag nog een dag erbij. Helaas kan ze dan niet meer bij ons blijven werken. Ook juf Nathalie wensen we veel succes! Voor meester Peter bleek het concierge-werk lichamelijk te zwaar. Hij had het naar zijn zin bij ons maar zijn rug was er niet blij mee helaas. We wensen meester Peter een spoedig herstel!

We krijgen ook nieuwe gezichten volgend jaar! Juf Margreet wordt onze derde intern begeleider. Juf Marleen en juf Marieke worden aan ons team toegevoegd. We hebben een nieuwe concierge om ons te helpen met alle klusjes en dat is meester Frank. En we hebben er een nieuwe gymmeester erbij, meester Rens!

In afzonderlijke berichten worden de nieuwe mensen aan u voorgesteld!

Personele bezetting Hildegardisschool schooljaar 2021-2022

Directeur: Kathelijne Lemmens

Adjunct-directeur: Carole Struijk

Interne begeleiding: Linda Urbanus (di, do en vrij), Simone de Zeeuw (di, do en vrij), Margreet Boudeling (ma, di, woe tot 12u en vrij)- taakverdeling wordt later bekend gemaakt