"rondje door het jaar met juf Esther" groep 5/6

Vrijdag 9 juli 2021

Beste lezers van groep 5/6.

Vandaag met de groep een lessencircuit gevolgd. In dit "Rondje door het jaar met juf Esther" hebben we activiteiten gedaan rond verschillende vakgebieden. Alle kinderen hebben 7 onderdelen uitgevoerd. Omdat iedereen nu de verkeersbordentest heeft verslagen hebben we de dag afgesloten met een lekker ijsje en hebben we een film gekeken.

Volgende week nog 1 week naar school. Vrijdag 16 juli mogen de kinderen speelgoed meenemen. Liever geen kwetsbaar of duur speelgoed. De kinderen zijn verantwoordelijk voor hun eigen spulletjes.

Die middag begint om 12.30 de zomervakantie! Dit is dan ook mijn laatste dagje in groep 5/6. Vanaf het begin heb ik mij welkom gevoeld in deze groep. Ondanks de coronaregels heb ik gelukkig wel wat ouders mogen ontmoeten via beeld, of in het echt.

Dank u wel voor uw vetrouwen in deze toch wat "vreemde" juf ;)

Greetz, juf Esther.