Schoolreisje op school: donderdag 15 juli!

Maandag 12 juli 2021

Beste ouders(s), verzorger(s) en kinderen!

Het is alweer de allerlaatste schoolweek. Wat was het een bijzonder jaar! Er zijn weken geweest dat we niet naar school konden en online les hadden. Wie had dat van te voren kunnen bedenken? En helaas dit jaar geen schoolreisje naar een pretpark of iets dergelijks. We gunnen alle kinderen wel een mooie herinnering aan dit schooljaar...en dus hebben we een schoolreisje op school!!

De hele donderdag zijn er in en om de school activiteiten voor de kinderen. We ronden het jaar af en gaan er knallend uit!

De kinderen krijgen lunch op school. Wilt u zorgen voor een bord, beker en bestek?

De afsluiting is bij mooi weer van 13.30u-14.30u op het Johan Idaplein. Buiten het gebied dat af is gezet, kunt u komen kijken. Wij willen u wel vragen om voldoende afstand te houden.

Er is de hele dag een fotograaf op school om foto's te maken voor de nieuwe schoolgids, social media en website. We gaan ervan uit dat kinderen die op de foto mogen volgens het formulier dat u als ouder eerder invulde, op de foto mogen. Mocht u als ouder iets anders hebben ingevuld maar het toch leuk vinden als u kind op de foto gaat, laat het ons dan even weten!

Wij kijken erg uit naar donderdag en hopen de kinderen een prachtige herinnering te bezorgen.

Team Hildegardisschool