Diversen: Dreumestijd, overblijf en schoolgids/ kalender

Maandag 20 september 2021

Beste ouder(s), verzorger(s),

Hierbij een paar korte mededelingen:

Dreumestijd

Bent een ouder of kent u een ouder met een kindje tussen de 10-24 maanden? En heeft u of deze ouder behoefte aan gesprekken met andere ouders over deze fase van ontwikkeling van het kindje? Kostbare tips over opvoeding worden gegeven bij Dreumestijd op onze locatie aan de Verbraakstraat van donderdag 7 oktober tot en met donderdag 16 december van 9-11u. De training is gratis voor inwoners uit Rotterdam https://vvstwinkeltje.nl/facebook-actie-dreumestijd-online/

Begeleiding middagpauzes door medewerkers van SOL

Misschien heeft u kind er al over verteld? Tussen de middag verzorgen medewerkers van SOL met een pedagogische en bewegingsachtergrond de pauzes. De kinderen krijgen een extra moment sport en spel aangeboden. Dit helpt om je 's middags beter te kunnen concentreren!

Kalender/ schoolgids

De school krijgt een nieuw logo en een nieuwe huisstijl! We hebben een communicatiebureau in de arm genomen die ons hiermee begeleidt. De kalender en schoolgids worden ook door hun gedrukt. Nog even geduld...hij komt eraan!

Kathelijne Lemmens