Even voorstellen: meester Youri

Vrijdag 24 september 2021

Hallo allemaal!

Mijn naam is Youri Appeljan. Ik ben 26 jaar oud en sinds maart 2020 werkzaam via LekkerFit! Hiernaast werk ik ook nog een aantal uren in de week als personal trainer en geef ik verschillende groepslessen.

Ik heb de opleidingen Albeda Sport en Bewegen niveau 3 en 4 afgerond en ben vervolgens verder gaan studeren op de Haagse Academie Lichamelijke Opvoeding en ben in Februari 2020 afgestudeerd.

Ik heb een enorme passie voor sport en gezondheid en ben hier al vanaf een jonge leeftijd zeer actief mee bezig door allerlei verschillende sporten te beoefenen. Deze passie wil ik graag op de kinderenover brengen zodat zij enthousiast worden om te gaan sporten en via deze manier bij te dragen aan een gezonde leefstijl.
Tijdens mijn stageperiodes heb ik geleerd dat door de leerlingen op hun eigen niveau te laten sporten zij een succesbeleving ervaren en hierdoor plezier beleven tijdens de gymlessen.

Ik zie een enorme uitdaging in het aanleren van motorisch vaardigheden aan de leerlingen zodat zij competent worden om met plezier een leven lang te sporten en mee te kunnen doen de beweegcultuur.
Naast al dat sporten hou ik ook erg van koken, reizen en leuke dingen doen met familie en vrienden.

Ik werk op maandag en verzorg dan ook de gymles voor alle kleutergroepen.

Tot ziens!