Wegens succes verlengd: The Daily Mile iedere maandagochtend met half uurtje sporten voor ouders!

Woensdag 29 september 2021

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen van de Hildegardisschool!

Vorige week hebben we steeds met de hele school The Daily Mile gelopen. Het was een groot succes. Ouders liepen mee en kinderen bleken zich beter te kunnen concentreren in de klas!

Vanaf maandag a.s. tot de Kerstvakantie willen we iedere maandag starten op de Verbraakstaat met The Daily Mile. Dus: om 8.20u verzamelen en vanaf 8.30u The Daily Mile lopen. Alleen groep 8 gaat naar binnen voor het repeteren voor de Grootste Band van Nederland! Dat is ook belangrijk!

En voor alle sportieve ouders... meester Ryan verzorgt aansluitend een half uur sporten in de voetbalkooi!

Wij hebben er zin in!

Met sportieve groet,