Wees (weer) welkom!

Maandag 4 oktober 2021

Beste ouder(s), verzorger(s),

Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn, zien we u graag weer terug in school!

Uiteraard alleen indien u geen corona gerelateerde klachten heeft. We willen voorkomen dat leerkrachten niet naar school kunnen komen omdat ze getest moeten worden.

We willen dat u zich als ouder weer welkom voelt in onze school! Twee keer per week bent u van harte welkom om uw kind(eren) in de klas te brengen. Deze dagen zijn dinsdag en vrijdag. Voor de groepen 3 t/m 8 is het inloopmoment van 8.20u-8.30u. Om 8.30u starten de lessen. Bij de groepen 1-2 is het inloopmoment van 8.20u-8.45u. Zo kunt u ook samen met uw kind nog een werkje doen! We gebruiken alle ingangen zoals die tot nu toe ook door de kinderen werden gebruikt.

Mochten deze twee momenten u echt niet uitkomen, kunt u contact opnemen met de groepsleerkracht.

De 1.5 meter is per 25 september losgelaten, gun elkaar wel de afstand als mensen dat prettiger vinden.

We hebben in de afgelopen 1,5 jaar gezien hoe zelfstandig de kinderen zijn geworden. Zelfstandig in het zelf, alleen de school in lopen, zelfstandig in het ophangen van de jas en de tas en ‘belangrijke’ dingen zelf aan de leerkracht vertellen. Dit willen we zoveel mogelijk blijven stimuleren.

We zullen met elkaar ervaren hoe het is om weer met meer mensen in de school te zijn. Via de MR kunt u laten weten hoe u het ervaart! Mail: hildegardis-mr@hildegardisschool.nl

Wij zijn in ieder geval heel blij dat we u morgen in de klas kunnen verwelkomen!

Tot morgen, team Hildegardisschool