Aanscherping Coronaregels

Donderdag 18 november 2021

Beste ouder(s), verzorger(s),

Helaas lopen de Corona-besmettingen overal op. Ook bij ons op school zijn er in een paar groepen en in het team besmettingen. De ouders van de betreffende groepen zijn hiervan op de hoogte gebracht via de SchoolpraatApp.

We vinden het heel belangrijk dat we de kinderen op school les kunnen geven. We zijn helaas genoodzaakt om ook onze maatregelen aan te scherpen. De veiligheid van de collega’s en het doorgang kunnen vinden van het onderwijs heeft echt prioriteit.

We willen de bijeenkomsten met meerdere ouders in de school voorlopig stilleggen. We zien dat 1.5 meter afstand houden in de school niet goed mogelijk is. Dit betekent dat we voorlopig géén inloop meer hebben en dat de activiteiten in de ouderkamer en het koffie uurtje voorlopig niet plaats kunnen vinden. Wel willen we ouders één op één zonodig de gelegenheid geven om met de leerkracht, intern begeleider of directie in gesprek te gaan. Ook ouders van nieuwe leerlingen mogen mee naar binnen. We vragen ouders dan om een mondkapje te dragen.

Verder willen we de groepen ook weer zo min mogelijk mengen. De Monday Mile zal daardoor ook tijdelijk niet door kunnen gaan.

We willen u vragen uw kind te laten testen bij Coronagerelateerde klachten, in quarantaine te gaan bij een besmetting in het gezin en dit ook aan ons door te geven. Samen kunnen we zorgen dat het onderwijs zo veel mogelijk doorgang kan vinden.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons altijd bellen of mailen!

Kathelijne Lemmens