Volgende week is de school dicht!

Woensdag 15 december 2021

Beste ouders/verzorgers,

Zoals u waarschijnlijk heeft gehoord, is ons helaas opnieuw gevraagd onze school te sluiten. Wij begrijpen dat dit ook voor u en uw kind(eren) heel vervelend is. Voor de duidelijkheid zetten we de geldende maatregelen voor u op een rij.

Alle basisscholen zijn de week voor de kerstvakantie dicht. Met ingang van maandag 20 december is de school daarom gesloten.

Onze peuterspeelzaal blijft wel geopend, want deze valt onder de regels voor kinderopvang.

Tijdens deze extra vakantieweek wordt geen thuisonderwijs gegeven.

Er wordt noodopvang verzorgd voor kinderen van ouders die allebei een cruciaal beroep hebben óf waar sprake is van een ouder met een cruciaal beroep in een één-oudergezin. Wanneer één van beide ouders een cruciaal beroep heeft, wordt u gevraagd zelf voor de opvang van uw kind te zorgen. Daarnaast staat de opvang open voor kinderen die in een kwetsbare thuissituatie verkeren. Het is aan de school om dit te beoordelen. Tijdens de noodopvang wordt er geen les gegeven!

De noodopvang wordt tijdens schooltijden verzorgd door de school. Indien u gebruik maakt van de BSO ontvangt u hierover van hen apart bericht.

Volgens de jaarplanning zou de school donderdagmiddag 23 december en vrijdag 24 december dicht zijn. Dat betekent dat er dan ook geen noodopvang beschikbaar is.

We vertrouwen erop dat wij, samen met u, deze lastige situatie zo vlak voor de kerstvakantie goed zullen doorkomen.

Als u in aanmerking komt voor noodopvang kunt u mij een mailtje sturen: kathelijne.lemmens@rvko.nl. Ook voor vragen kunt u bij mij terecht!

Wij wensen u en uw gezin alvast fijne feestdagen en een prachtig en liefdevol 2022 toe!

Kathelijne Lemmens