Even voorstellen: juf Enith

Even voorstellen: juf Enith

Maandag 20 december 2021

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen!

Ik ben Enith Ruiter en kom na de kerstvakantie werken op de Hildegardisschool in de vervanging van Anne Breek in groep 3b. Ik stel mij graag even aan u voor.

Ik ben 40 jaar en woon met mijn man en twee kinderen in Overschie. Vanaf jonge leeftijd wist ik al dat ik juf wilde worden. Ik kom uit een gezin waarbij mijn beide ouders ook werkzaam waren in het onderwijs. Mijn ouders hebben altijd heel enthousiast over hun beroep gesproken en dat heeft mij op 17-jarige leeftijd doen besluiten om de Pabo te gaan doen. 

Lesgeven aan jonge kinderen doe ik met veel plezier. Als leerkracht vind ik het een uitdaging om ieder kind te bieden wat hij of zij nodig heeft om zich te kunnen ontwikkelen, want door goed in de onderwijsbehoefte te voorzien, kan een kind zich zo optimaal mogelijk ontwikkelen.

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier als parttime leerkracht in de onderbouw gewerkt op een school in Rotterdam. Een aantal jaren voor een kleutergroep maar het grootste gedeelte van mijn loopbaan in groep 3. Het leerproces wat de kinderen doormaken in groep 3 geeft mij veel positieve energie en dat maakt dat ik met plezier voor deze groep sta. 

Na de kerstvakantie sta ik op woensdag en donderdag voor groep 3b

Alvast hele fijne feestdagen en tot woensdag 12 januari 2022.

 

Met vriendelijke groet,

Enith Ruiter


Terug