Even voorstellen: juf Daphne

Maandag 20 december 2021

Beste kinderen en ouders van groep 6 (en natuurlijk de rest van de school ook),

Vanaf januari 2022 kom ik bij jullie in groep 6! Mijn naam is Daphne Baas (juf Daphne). Ik ben 36 en woon samen met mijn vriend en onze twee kinderen (zoon en dochter van 6 en 2) in Schiedam.

Tot afgelopen zomer heb ik 13 jaar met veel plezier bij de RVKO gewerkt. Toen kreeg ik de mogelijkheid om op het Vak College Hillegersberg als docent Nederlands aan de slag te gaan. Hier ben ik dan ook met veel enthousiasme aan begonnen. Al snel merkte ik dat ik hier niet gelukkig van werd. Ik heb contact gezocht met de RVKO en zo is de Hildegardisschool op mijn pad gekomen. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met juf Marola weer een eigen klas te hebben en in alle vakken les te geven.

14 december heb ik kennis gemaakt met de klas, dat was heel gezellig! Ik wens jullie allemaal een hele fijne vakantie en een goede jaarwisseling.

Tot 10 januari 2022!

Juf Daphne