Verschuiven data rapport en rapportgesprekken

Maandag 31 januari 2022

Beste ouder(s), verzorger(s),

De gevolgen van de nieuwe Coronavariant zijn helaas goed zichtbaar. Er zijn veel kinderen en leerkrachten ziek. Ook in de gezinnen zijn er veel mensen ziek op dit moment. We wensen iedereen veel beterschap!

Ik wil u als ouder bedanken. De afgelopen periode is ook op uw flexibiliteit een groot beroep gedaan. Fijn dat u alles goed aan ons doorgeeft en dat er gebruik wordt gemaakt van de zelftesten waardoor we de besmettingen zoveel als mogelijk kunnen voorkomen. Corona heeft nog steeds impact op ons onderwijs: leerlingen hebben lessen gemist, moeten toetsen gaan inhalen, er staan steeds verschillende leerkrachten voor de groep en kinderen kunnen last hebben van alle veranderingen. Ook daar willen we de komende tijd aandacht aan blijven besteden.

We merken dat veel kinderen nog toetsen in moeten halen en we veel vragen van de leerkrachten die nog wel op school zijn. Om bij iedereen wat druk van de ketel te halen, hebben we besloten om de rapporten en de gesprekken iets te verschuiven. De kinderen krijgen nu op 18 februari hun rapport en de gesprekken met één ouder zullen plaatsvinden in de week van 21 t/m 25 februari.

Ik hoop op uw begrip! Bij vragen kunt u altijd bij mij terecht.

Kathelijne Lemmens