Reminder: kwaliteitsvragenlijst laatste dag!!

Vrijdag 11 februari 2022

Beste ouder(s)/verzorger(s),

U heeft gekozen voor uw kinderen voor de Hildegardisschool. Waar bent u tevreden over? En wat kunnen we beter doen? 

Voor ons is het erg belangrijk om uw mening over een aantal zaken te weten zodat wij voortdurend alert kunnen blijven op de kwaliteit van ons onderwijs. Daarom voeren wij een tweejaarlijks kwaliteitsonderzoek uit. Voor dit tweejaarlijks kwaliteitsonderzoek vragen wij nu uw medewerking. Slechts 26% van alle ouders heeft de vragenlijst ingevuld. Dit geeft ons nog geen duidelijk beeld helaas. 

Wat vragen wij van u?
Wij vragen u vriendelijk om uw mening over onze school en ons onderwijs met ons te delen. Op uw mailadres heeft u waarschijnlijk rond 20 januari een uitnodiging gekregen. 

Heeft u geen uitnodiging gehad? Dan kunt u ook via internet een vragenlijst in  vullen. Heeft u meerdere kinderen, vult u dan alstublieft per gezin de vragenlijst slechts eenmaal in en houdt u daarbij uw oudste kind op onze school in gedachten.
U vindt deze vragenlijst op www.devragenlijst.nl/kvpo. De inlogcode is: D7GK4E
Kies vervolgens voor de optie inloggen. Wij schatten in dat het beantwoorden van de vragen hooguit een kwartier van uw tijd kost. 

Wat gebeurt er met de resultaten?
De resultaten van het onderzoek zijn niet te herleiden tot personen of e-mailadressen. De school gebruikt de uitkomst van dit onderzoek voor kwaliteitsverbetering.

Heeft u vragen?
Vragen over dit onderzoek kunt u mailen naar kathelijne.lemmens@rvko.nl.

Mogen wij rekenen op uw medewerking?


Mede namens alle juffen en meesters van de Hildegardisschool alvast ontzettend bedankt voor uw deelname.

Met vriendelijke groet,

Team Hildegardisschool


Terug