Bijna vakantie! Afspraken voor na de vakantie!

Donderdag 24 februari 2022

Beste ouder(s), verzorger(s),

De periode vanaf de Kerstvakantie is snel voorbij gegaan. We hebben het pittig gehad met alle beperkingen en besmettingen. Ik wil u danken voor al uw flexibiliteit die we hebben gevraagd! Het lijkt er nu echt wel op dat er veel minder besmettingen zijn bij u thuis en bij ons in het team.

Gelukkig gaan alle beperkingen er ook af! Ik zet ze even voor u op een rijtje:

- vanaf morgen zijn er geen mondkapjes meer nodig in de school

- bij besmetting ga je vijf dagen in quarantaine

- het is niet meer nodig om 1,5 meter afstand te houden

- groepen mogen weer gemengd worden

- Het advies blijft om zelftesten te blijven doen, deze zullen ook weer na de vakantie uitgedeeld worden.

Vanaf na de vakantie bent u ook weer van harte welkom in de school! De inloop is iedere dinsdag en vrijdag. Ouders maken gebruik van de ingangen die de kinderen ook gebruiken. De inloop is van 8.20-8.30u en bij de kleuters tot 8.45u.

Mochten deze dagen echt niet uitkomen voor u, kunt u met de groepsleerkracht proberen een ander moment af te spreken.

Ik wens iedereen voor morgen een fijne Carnaval en alvast een goede vakantie!

Kathelijne Lemmens