Bruiloft op school: juf Jessica gaat morgen trouwen!

Donderdag 31 maart 2022

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen van de Hildegardisschool!

Morgen belooft een hele bijzondere dag te worden voor ons... en zeker ook voor juf Jessica. Juf Jessica en haar Manfred geven elkaar morgenmiddag in de aula aan de Verbraakstraat het ja-woord!

Juf Jessica en Manfred wilden eigenlijk twee jaar geleden al hun 25-jaar samenzijn bekrachtigen met een huwelijk. Helaas kregen we toen de Coronatijd en moest de ceremonie en het feest worden uitgesteld.

Juf Jessica brengt morgen aan het begin van de middag eerst een toost uit in en met haar groep 4 aan de Louwerslootstraat. Daarna loopt ze naar de Verbraakstraat. Rond 14u is daar de echte ceremonie. Tussen 15u en 15.15u zal het verse bruidspaar naar de volgende locatie lopen vanuit school.

Dus...wilt u nog een glimp opvangen van ons bruidspaar, dan kunt u ze opwachten aan de voorkant van onze hoofdlocatie aan de Verbraakstraat en even naar ze zwaaien.

Wellicht tot morgen enne...duimt u mee voor een zonnetje?

Kathelijne Lemmens