Laatste info kidsrun en marathon

Vrijdag 8 april 2022

Beste sportievelingen van de Hildegardisschool,

Hierbij de laatste informatie voor aankomend weekend:

Voor de kidsrun morgen 9 april:

45 minuten van tevoren aanwezig!

45 minuten voor de eigen start willen we met alle kinderen en ouders verzamelen op het verzamelpunt. Dit jaar is dit bij het grasveld aan de Weenafontein aan de Coolsingel. Hier zullen we verzamelen bij de begeleidende juffen en meester. Ook eventuele tassen en jassen kunnen hier worden achtergelaten. Bij het aanmelden krijgen de kinderen een tasje met het startnummer, een bandje voor de tijd, een shirt van de Hildegardisschool en een flesje water.

Start!

13.15 start                        NN kidsrun 1 km                            6-7 jaar

13.30 start                        NN kidsrun 1 km                            8 jaar

13.45 start                        NN kidsrun 1 km                             9 jaar

14.00 start                        NN kidsrun 1 km                            10 jaar

14.15 start                        NN kidsrun 2,5 km                         7 – 11 jaar

14.45 start                        NN kidsrun 2,5 km                         12 – 15 jaar

Invullen medisch paspoort

LET OP: op de achterkant van het startnummer moeten de gegevens van het medisch paspoort ingevuld zijn door ouders/verzorgers. De Hildegardisschool is niet verantwoordelijk voor het invullen van deze gegevens. Dit startnummer krijgen de kinderen bij de aanmelding op zaterdag.

Afsluiting

Wanneer leerlingen weer klaar zijn met de KidsRun, kunnen ze zich afmelden bij juf Marleen. Na het afmelden zijn de ouders en kinderen vrij om te gaan. Het zou kunnen dat dit bij een andere leraar van de Hildegardisschool is, maar dit wordt duidelijk met jullie gecommuniceerd op de dag zelf.

LET OP

Eerdere ervaringen met de grote drukte tijdens de KidsRun hebben ons geleerd dat begeleiding erg belangrijk is.  Daarom verwachten wij dat alle ouders/verzorgers van ingeschreven kinderen zelf ook mee gaan. Als u zelf niet aanwezig kunt zijn dient u zelf vervanging te vinden. Mocht ook dit niet lukken meld dit dan op tijd bij de meester of juf. De ouders/verzorgers hoeven niet mee te rennen.

Verder

• Laat waardevolle spullen zoals mobieltjes, sieraden, mp3spelers, enz. thuis! De Hildegardisschool en de organisatie zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken, diefstal en/of beschadigingen van spullen.
  • Bij de finish krijgen de kinderen een medaille.
  • Kunt u of uw kind onverwacht niet mee doen aan de KidsRun? Meld dit dan tijdig via slijkerman@rvko.nl of via hildegardis.dir@rvko.nl
  • Zorg voor sportkleding en goede hardloopschoenen.
  • Na afloop graag de shirts gewassen inleveren bij de groepsdocenten

Marathon zondag 10 april:

In tegenstelling tot eerdere berichten loopt meester Ryan niet mee. Juf Kathelijne loopt een kwart (van Lombardijen tot halve marathonpunt op Zuid).

Alvast een sportief weekend gewenst!!

Juf Kathelijne