Koffie-uurtje met de directie dinsdag 31 mei over gebruik van social media!

Woensdag 25 mei 2022

Beste ouder(s), verzorger(s) en andere belangstellenden!

Volgende week dinsdag 31 mei staat weer een koffie-uurtje met de directie gepland om 9u. Wij hebben hiervoor iemand uitgenodigd om wat te vertellen over social media.

Kinderen zitten tegenwoordig veel op hun telefoon. Als ouder kunnen we het soms niet allemaal volgen. Toch is het handig om u hierin te verdiepen. Ook over het online zijn, het gebruik van whatsapp en social media moeten kinderen nog dingen leren. We merken dat dingen die na schooltijd online gebeuren ook invloed hebben op de kinderen als ze in de klas zijn.

We nodigen u van harte uit aankomende dinsdag om hier wat over te horen! Kent u andere ouders die hier ook interesse in hebben? Neem ze mee! Het kunnen ook ouders zijn die hun kinderen elders op school hebben. Iedereen is welkom!

Ik hoop u volgende week te ontmoeten!

Kathelijne Lemmens