Geef en neem-winkeltje aangevuld met boodschappen

Geef en neem-winkeltje aangevuld met boodschappen

Maandag 12 september 2022

Beste ouder(s), verzorger(s),

Afgelopen week werden we opgeschrikt door een nieuwsbericht. Een meisje op een basisschool in Rotterdam viel flauw nadat het het hele weekend niet had gegeten. 

Verschillende ouders hebben aangeboden om boodschappen te willen doen voor gezinnen die het moeilijk hebben. Een buurtbewoner heeft zojuist samen met AH Eudokiaplein boodschappen geschonken voor gezinnen die het kunnen gebruiken. 

Vorig jaar is er door de groepen 4 en 7 een "Geef en Neem winkeltje" ontwikkeld aan de Louwerslootstraat naar aanleiding van het thema recyclen. Hier konden kinderen boeken, speelgoed of kleding ruilen voor iets anders. 

Dit jaar willen we het "Geef en Neem winkeltje" graag voortzetten en uitbreiden. We nodigen u dan ook van harte uit om (samen met uw kind) een kijkje te komen nemen. Als u spullen/ boodschappen (liefst houdbaar) wilt doneren, kunt dat hier ook neerzetten. 

Het winkeltje bevindt zich in de aula van de Louwerslootstraat en is na schooltijd geopend tot 15.45 uur op maandag en vrijdag. 

Verder wil ik u erop wijzen dat juf Heidi hier ook op school is om ouders in dergelijke moeilijke situaties te helpen. Mogelijk kan ze u naar de juiste instanties helpen. Samen zorgen we ervoor dat onze kinderen geen honger hebben.

Met vriendelijke groet en dankbaar voor alle mooie initiatieven,

Juf Kathelijne Lemmens


Terug

Verbraakstraat 7

3036 MR Rotterdam

010 4656840

hildegardis.dir@nullrvko.nl