Even voorstellen: juf Ien

Even voorstellen: juf Ien

Vrijdag 30 juni 2023

Beste allemaal,  

 

Ik ben Ien Wolfhagen, 60 jaar en werk inmiddels meer dan 20 jaar in het onderwijs en heb op verschillende scholen gewerkt. Ik doe dit nog steeds met heel veel plezier en vind het leuk om met kinderen te spelen en samen van elkaar te leren.

Ik ben zij- instromer en ben op mijn 39- ste jaar het onderwijs ingegaan nadat ik eerst in de verpleging en later in de hulpverlening heb gewerkt. Ik ben graag buiten en heb me, op bijna elke school waar ik gewerkt heb, bezig gehouden met tuinieren met kinderen. Leuk dat dit op de Hildegardisschool ook gedaan wordt door juf Rita. Het grootste gedeelte van mijn carrière heb ik bij de kleuters, waar ik me in heb gespecialiseerd,  gewerkt. 

Ik woon in Krimpen aan den IJssel waar ik drie kippen en een kleine moestuin heb. Ik heb drie kinderen en ben “nona’ van twee kleindochters. Ik vind het leuk om kleding te maken, naar theater te gaan, te zingen, lezen, musea te bezoeken. Mochten er vragen zijn dan ben ik na de vakantie vier dagen per week werkzaam op school om vragen te beantwoorden.

Ik wens jullie allemaal alvast een fijne vakantie!

 

Groetjes Ien


Terug