Bericht van Asabea en Heidi Schoolmaatschappelijk werk

Bericht van Asabea en Heidi Schoolmaatschappelijk werk

Donderdag 24 augustus 2023

Beste ouders,

Het schooljaar is weer begonnen, we hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. 

Graag willen we het schoolmaatschappelijk werk onder de aandacht brengen. Wij zijn Asabea en Heidi, schoolmaatschappelijk werker vanuit WMO Radar. We zijn op dinsdag en woensdag op school.
U kunt bij ons terecht voor allerlei zaken; Wanneer u vragen heeft over de opvoeding van uw kind of zorgen om de ontwikkeling, wanneer u vastloopt met bepaalde zaken thuis, informatie en advies, zorgen om financieen (denk aan fondsaanvragen, sporten voor de kinderen etc.). Ook doen we kindtrajecten bv voor kinderen met faalangst, werken aan zelfvertrouwen etc. en kunnen we doorverwijzen naar hulpverlening. We hebben een breed netwerk van ondersteuning dus als we u niet kunnen helpen, kijken we samen naar wie en waar dat wel kan. 

Tevens is het goed om te weten dat wij als hulpverlener uw privacy hoog in het vaandel hebben staan. Informatie die u ons geeft wordt zonder uw nadrukkelijke toestemming niet gedeeld met anderen. Om die reden kan een afspraak ook bij u thuis als u dat prettiger vindt als op school. Telefonisch mag ook. 

We zijn te bereiken via onderstaande gegevens en op school. We staan op onze werkdagen 's morgens bij de deur.  Leuk als u kennis komt maken!

We wensen iedereen een heel fijn schooljaar. 
Vriendelijke groet,

Asabea en Heidi
Schoolmaatschappelijk werk WMO-Radar

Asabea Acquaah Arhin (woensdag, Verbraakstraat)
M. asabea.acquaaharhin@wmoradar.nl
T. 06- 51470459

Heidi Krijgsman (dinsdag, Louwerslootstraat)
M. heidi.krijgsman@wmoradar.nl
T. 06-83661173


Terug