Juf Marlika neemt afscheid

Maandag 10 december 2018

Lieve ouders en kinderen,

Inmiddels ben ik al een tijdje aan het genieten van mijn zwangerschapsverlof. Mijn man en ik zijn super blij met de komst van onze prachtige dochter Manouk.

Helaas zal ik na mijn zwangerschapsverlof niet terugkeren op de Hildegardisschool. Zoals velen van jullie weten, wil ik zelf graag leiding geven aan een team. Ik ga mijn droom dan ook achterna. Er staat een nieuwe uitdaging op me te wachten waar ik veel zin in heb.

Op 21 december zal ik afscheid nemen. Ik zal de kinderen, de ouders en de collega's enorm gaan missen. Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van een plek waar ik me thuis en gewaardeerd voel. Ik heb me jaren vol passie en plezier ingezet en heb veel mooie, bijzondere, leerzame momenten beleefd. Daar wil ik jullie hartelijk voor bedanken. Tussen 12.00 uur en 13.00 uur is er de mogelijkheid om elkaar gedag te zeggen in de ouderkamer Louwerslootstraat. Ik hoop velen van jullie nog te groeten op deze dag.

Veel liefs,

Marlika

PS: geloof altijd in jezelf en laat dromen werkelijkheid worden.