Schoolreis 18-06- 2019

Vrijdag 14 juni 2019

SCHOOLREIS 18 juni 2019

Dinsdag 18-06-2019 gaan we met de groepen 1 t/m 7 op schoolreis.

Groepen 1/2 gaan naar Plaswijckpark. De kinderen moeten op de gewone tijd op school zijn en vertrekken om ongeveer 9:00 uur naar het park.

Tussen 15:45 uur en 16:00 uur zijn de kinderen weer terug op school.

Wilt u a.u.b. het volgende in de rugzak (voorzien van naam) van uw kind meegeven: fruit voor in de ochtend, brood voor de lunch, drinken voor de hele dag en eventueel schone kleren. Denkt u aan goede schoenen, liever geen slippers en denkt u aan het weer: regenjas of zonnebrandcrème.

Groepen 3, 4 en 5 gaan naar Drievliet. Kinderen komen op de gewone tijd naar school. De bus vertrekt vanaf de Soetendaalseweg/hoek Zwaanshals ( bij het speeltuintje) om ongeveer  9:15 uur.

Groepen 6 en 7 gaan naar Duinrell. Kinderen komen op de gewone tijd naar school. De bus vertrekt vanaf de Soetendaalseweg/hoek Zwaanshals (bij het speeltuintje) om ongeveer 9:00 uur.

Alle kinderen moeten een tas met hun naam erop meenemen en eten/drinken voor de dag.

Het is handig dat de kinderen van groep 6 en 7 een handdoek en droge kleding meenemen

i.v.m. de Splash.

Het is verstandig om de kinderen geen dure spullen mee te geven (mobiele telefoon)

en niet te veel geld, wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van deze spullen.

De kinderen van de groepen 3 t/m 7 komen tussen 16.30 uur en 17.00 uur terug op de Soetendaalseweg.

Groep 8 moet gewoon naar school.

Let u op de schoolapp, dan weet u of er files zijn en hoe laat de kinderen ’s middags terug komen.