Indeling klassen schooljaar 2019-2020

Maandag 8 juli 2019

Beste ouders en kinderen,

De verdeling van de klassen voor volgend jaar is bekend.

Volgend jaar starten we met drie kleutergroepen. Deze zullen allemaal in het hoofdgebouw zijn aan de Verbraakstraat. Daarnaast hebben we besloten om de groepen anders in te delen qua gebouw:

• Groep 1 t/m 5 Verbraakstraat
  • Groep 6 t/m 8 Louwerslootstraat

Het voorkomt halen en brengen van kleine kinderen naar twee verschillende locaties. Het scheelt veel effectieve leertijd, omdat er door de jonge kinderen minder heen en weer gelopen hoeft te worden.

Hieronder vindt u de indeling van de groepen met de leerkrachten. We nemen helaas afscheid van juf Meike. Zij gaat in de buurt van haar woning werken na haar zwangerschapsverlof. Juf Simone van de gym werkte het afgelopen jaar één dag per week bij ons. Zij kan op haar andere school nu meer gaan werken en heeft daarvoor gekozen. We zullen ze gaan missen!

Juf Inge en juf Monique zijn onze nieuwe aanwinsten het komende jaar. Juf Ursila blijft na het zwangerschapsverlof van Meike. We wensen ze veel plezier op onze school!

Groep 1/2a  juf Anoeska en juf Franny

Groep 1/2b juf Anouk

Groep 1/2c meester Wouter

Ondersteuning groepen 1/2 juf Veronica en juf Rita

Indeling kleuters en groepen 3 worden per brief verstrekt aan de ouders.

Groep 3a juf Lieke/ juf Kiki/ juf Anne

Groep 3b juf Inge, op vrijdag juf Marola