ONZE aanpak op school

ONZE aanpak op school

Maandag 18 november 2019

Beste ouders,

Voor de komende 4 jaar hebben wij besloten mee te doen met een pilot ONZE aanpak in de school. Het gaat om goede samenwerking tussen onderwijs, zorg en expertise. Hierdoor kunnen we in school een gedragsspecialist aanstellen en twee onderwijsassistentes zorg. De lijnen met externe partijen zijn kort en hulp is heel direct mogelijk. 

Begin november is Soumia Amaioud begonnen in groep 5. Zij zal ingewerkt worden door Lizanna en Celine. Lizanna wordt onze onderwijsassistente zorg voor de midden- en bovenbouw.

Lizzy van den Berg, schoolcontactpersoon PPO, komt één dag in de week ons team versterken met haar expertise als gedragsspecialist.

In januari zal Laura Wessels bij ons beginnen als onderwijsassistent zorg in de onderbouw. Zij werkt momenteel in Den Haag met kinderen met een extra onderwijsbehoefte.

Het doel van deze pilot is om de kinderen van de Hildegardisschool zo goed mogelijk te ondersteunen en de leerkrachten ondersteuning bieden bij moeilijke vraagstukken. Op deze manier hebben we meer handen in de school en kunnen de leerkrachten zich vooral focussen op het lesgeven.

We zijn erg blij dat we in deze tijd ons plaatje voor dit jaar al rond hebben en dat we in januari goed kunnen starten om dit project een succes te maken.

Mocht u hier nog vragen over hebben, dan kunt u natuurlijk bij ons langskomen.


Terug

Verbraakstraat 7

3036 MR Rotterdam

010 4656840

hildegardis.dir@nullrvko.nl