SOL in samenwerking met Hildegardis

Woensdag 11 maart 2020

Beste allen,

De komende weken zullen Ziya en Josef van SOL tijdens de grote pauze van maandag en dinsdag ons komen ondersteunen. Zij zullen vooral met de leerlingen van 6,7 en 8 activiteiten doen. Doordat deze jongerenmakelaars de kinderen al op een vroege leeftijd goed leren kennen, zal dit in de toekomst de relatie tussen jeugdwerkers en buurtjongeren verbeteren.

Zij zullen na een maand lessen in de middag gaan verzorgen in de bovenbouw voor een aantal leerlingen in de groepen 6, 7 en 8 rondom toekomstperspectief, keuzes maken, kansen benutten. Uiteraard wordt u ervan op de hoogte gesteld als uw kind hiervoor wordt geselecteerd.

Wij hebben veel zin in deze samenwerking. We werken samen met elkaar aan een fijne en veilige leer- en leefomgeving voor onze kinderen.