groep 7A

10 december 2018

De leerlingen hebben samenvatting gehad van Geschiedenis en mogen hun schrift meenemen voor de toets op 17 december.

1 november 2018

De leerlingen hebben hun samenvatting gekregen van aardrijkskunde. Deze toets is op donderdag 8 november samen met hun topografie van Frankrijk.

16 oktober 2018

De leerlingen hebben hun verkeersboekje 2 meegenomen om te leren voor de toets op 30 oktober.

Ook hebben ze hun Engelse woorden al meegekregen om deze alvast te leren.

4 oktober 2018

op 9 oktober hebben de kinderen de toets voor Engels. Hoofdstuk 1, leren de woorden op blz. 22 en 23, en de grammatica op blz 9 en 14.

30 september 2018

Voor de ouders die het toch fijn vinden, noteer ik de toetsen in de app. Maar blijf ook bij uw kind vragen naar zijn/haar agenda. Daarin kan u samen met uw kind de leerstof plannen.

Toets verkeer; di 2 oktober: theorie boekje 1

toets biologie: vrij 5 oktober: Hoofdstuk 1

toets geschiedenis: ma 8 oktober: Hoofdstuk 1

19 september 2018

Morgenochtend gaan we naar de kinderboerderij om een les te volgen. We zijn de hele ochtend lekker buiten. U hoeft uw kind geen gymspullen mee te geven.

Omdat we deze week 2 gymlessen hebben gemist, krijgen de kinderen op vrijdag 2x gymles. Kunt U uw kind vrijdag dus 2 shirtjes meegeven?

17 september 2018

Beste ouders, de kinderen hebben hun spellingstoets meegekregen en een blaadje om hun fouten 10 keer op te schrijven. Wilt u het controleren en ondertekenen? Woensdag 19 september weer inleveren.

Bijgewerkt op 28 augustus 2018

Beste ouders, de vakantie ligt weer achter ons en de kinderen zijn alweer hard aan het werk.

In groep 7 nemen de leerlingen iedere dag hun map mee! Daar stoppen ze hun huiswerk in. Hebben de leerlingen hun map niet bij zich, dan krijgen ze hun huiswerk niet mee.

Ook een etui is erg belangrijk om iedere dag te hebben, zodat ze ook thuis hun werk kunnen maken. En een kladblok is ook echt nodig!!

Vanaf maandag 3 september hangt er ook weer een blad bij de deur, zodat u voor het kennismakingsgesprek een afspraak kan maken.