groep 7A

22 mei 2019

Vandaag hebben we in de les geleerd hoe je een betoog houdt. De kinderen krijgen tot maandag de tijd om er één voor tebereiden en die dan voor de klas te vertellen. Het hoeft maar een paar minuten te duren.

7 mei 2019

Op 14 mei hebben de kinderen een toets Engels hoofdstuk 5. De woorden leren van engels naar Nederlands en andersom. Ook de groene gramatica stukjes.

18 april 2019

Vandaag hebben de kinderen informatie gekregen hoe ze een werkstuk moeten maken. Het mag op de computer gemaakt worden (liefs op Moo, dan kunnen ze er ook in de klas mee werken), maar ook een geschreven versie is goed.

Uiteindelijke inlever datum is 29 mei 2019! Succes iedereen.

10 april 2019

Voor het koningsontbijt (12 april) hebben de kinderen een bord, bestek en beker nodig.

Ook voor de paas lunch (18 april) hebben de kinderen weer een bord, beker en bestek nodig. De leerlingen hebben zelf besloten om spullen mee te nemen.

Zakje bolletjes: Safae, Essam, Achraf en Najlae. Kaas: Mert, boter: Imrane, Hagelslag/Nutella: Ecrin, worst, sla en tomaat: Amina, appelsap 2x: Sami, chocomelk 2x: Muhammed Gani, komkommer 2x: Hala, smeerkaas: Katia.

en Zeinab neemt wat lekkers van haar vader mee.

29 maart 2019

Maandag beginnen de kinderen met gym.

De kinderen hebben een samenvatting van aardrijkskunde mee gekregen voor de toets op donderdag 4 april.

22 maart 2019

Beste ouders, maandag gaan we met de groepen 8 en 7 naar de doelen, daardoor hebben wij (groep 7a) geen gym! De moeder van Hiba gaat met ons mee.

ouderweek van 25 maart tot en met 29 maart

U bent van harte welkom om in de ochtend langs te komen, behalve maandag.(zie bericht boven)

dinsdag 26 maart: Blits 8:45 en Nieuwsrekenen 9:30

woensdag 27 maart: Chroombooks 8:45 Rekenen 9:30

donderdag 28 maart: Taal 8:40 en Gym 9:15

vrijdag 29 maart: Gym 8:30 en Biologie 9:30

8 maart 2019

Deze week hebben de leerlingen hun woorden van thema 6 meegekregen om alvast te leren voor de taaptoets. Ook hebben ze vandaag een stencil over werkwoord spelling gekregen als huiswerk voor dinsdag.

21 februari 2019

De leerlingen hebben deze week de samenvatting voor biologie mee gekregen. Deze toets is op vrijdag 8 maart.

25 januari 2019

De leerlingen hebben alvast de woorden en zinnen van Engels gehad om te leren voor de toets op 19 februari. Ook woordenschat van taal is mee.

10 december 2018

De leerlingen hebben samenvatting gehad van Geschiedenis en mogen hun schrift meenemen voor de toets op 17 december.

1 november 2018

De leerlingen hebben hun samenvatting gekregen van aardrijkskunde. Deze toets is op donderdag 8 november samen met hun topografie van Frankrijk.

16 oktober 2018

De leerlingen hebben hun verkeersboekje 2 meegenomen om te leren voor de toets op 30 oktober.

Ook hebben ze hun Engelse woorden al meegekregen om deze alvast te leren.

4 oktober 2018

op 9 oktober hebben de kinderen de toets voor Engels. Hoofdstuk 1, leren de woorden op blz. 22 en 23, en de grammatica op blz 9 en 14.

30 september 2018

Voor de ouders die het toch fijn vinden, noteer ik de toetsen in de app. Maar blijf ook bij uw kind vragen naar zijn/haar agenda. Daarin kan u samen met uw kind de leerstof plannen.

Toets verkeer; di 2 oktober: theorie boekje 1

toets biologie: vrij 5 oktober: Hoofdstuk 1

toets geschiedenis: ma 8 oktober: Hoofdstuk 1

19 september 2018

Morgenochtend gaan we naar de kinderboerderij om een les te volgen. We zijn de hele ochtend lekker buiten. U hoeft uw kind geen gymspullen mee te geven.

Omdat we deze week 2 gymlessen hebben gemist, krijgen de kinderen op vrijdag 2x gymles. Kunt U uw kind vrijdag dus 2 shirtjes meegeven?

17 september 2018

Beste ouders, de kinderen hebben hun spellingstoets meegekregen en een blaadje om hun fouten 10 keer op te schrijven. Wilt u het controleren en ondertekenen? Woensdag 19 september weer inleveren.

Bijgewerkt op 28 augustus 2018

Beste ouders, de vakantie ligt weer achter ons en de kinderen zijn alweer hard aan het werk.

In groep 7 nemen de leerlingen iedere dag hun map mee! Daar stoppen ze hun huiswerk in. Hebben de leerlingen hun map niet bij zich, dan krijgen ze hun huiswerk niet mee.

Ook een etui is erg belangrijk om iedere dag te hebben, zodat ze ook thuis hun werk kunnen maken. En een kladblok is ook echt nodig!!

Vanaf maandag 3 september hangt er ook weer een blad bij de deur, zodat u voor het kennismakingsgesprek een afspraak kan maken.