Beste ouders van groep 8,

De tweede week is gestart. U kunt zich inschrijven voor de kennismakingsgesprekken. De kinderen hebben elke dag leerhuiswerk van de woordjes van taal. Vanaf maandag 3 september is er spelling- en taal- maak huiswerk.

De agenda's zijn bedoeld om zelfstandig het huiswerk in te plannen en te doen.

Als u zich zorgen maakt om huiswerk kunt u altijd contact opnemen met juf Dalida.

Noord Got Talent begint na de gesprekken met Reinier. Dat gaat waarschijnlijk plaatsvinden op woensdag 5 september om 16.00 uur op school. Dit gaat om 5 leerlingen die al een brief meegekregen hebben.

De talentklassen gaan binnenkort ook beginnen en u heeft er of een brief of mail over gekregen. De kick-off van Lyceum Kralingen is op donderdag 27 september van 16.00-17.30 uur. De kick-off van Melanchthon Schiebroek is op woensdag 26 september van 14.00- 16.00 uur. U bent er met uw kind en er is ook iemand van school aanwezig nl. juf Dalida of juf Ashna. Let op wat er in de brief staat waar uw kind is ingedeeld.