Groep 8B

Laatste update op 11-12-2019.

Huiswerk:

Vrijdag 13 december

toets taal thema 3: leer de woordjes van dit thema

dinsdag 17 december:

toets aardrijkskunde: samenvatting, topografie en begrippen hoofdstuk 2

Elke dag: oefenen van de woordenschatwoorden voor taal, woordenschat extra, Engels

Elke week: op de computer thuis Nieuwsbegriplessen maken (woordenschat en andere tekstsoorten). Dit moet elke woensdag af zijn.

--------------------------------------------------------------------------------------

Algemene informatie groep 8B

Bureau HALT

Op vrijdag 13 december krijgen de kinderen in de middag les van bureau HALT. Hierin wordt o.a. besproken hoe je je als kind staande kunt houden als er sprake is van groepsdruk.

Kerst

Op donderdag 19 december is weer het jaarlijkse kerstdiner. Het is fijn als u iets wilt maken voor dit feestelijke maal. Het is niet nodig om voor élk kind een portie te maken. Een stuk of 8-10 porties is vaak voldoende. Bespreekt u a.u.b.  met uw kind wat u zou kunnen bijdragen? De kinderen schrijven dit op een kerstbal en hangen het bij het 'menu' voor deze avond. Alvast hartelijk dank!

Gym:

Maandag om 12.30 - 13.45 uur

Dinsdag om 8.30 - 9.30 uur.

Vrijdag om 09.00- 10.15 uur.

Het is belangrijk dat de kinderen hun gymkleding bij hebben.

Handvaardigheid:

Donderdag om 13.00 tot 14.00 uur.