Groep 1/2 A

Groep 1/2 A

Bijgewerkt: donderdag 18 april 2019

 

Vrijdag 19 april is het Goede Vrijdag. De kinderen hebben die dag vrij en dit is tevens de start van de Mei-vakantie tot en met 5 mei 2019.  

 

Juffen
Op maandag, dinsdag en woensdag is juf Anoeska in de groep. Op donderdag en vrijdag juf Franny. In de kleutergroepen krijgen de juffen ook hulp van juf Veronica en juf Rita. 

Verschoning
Wij vragen u om in de tas van uw kind een onderbroek en lange broek te stoppen. Dit voor het geval uw kind een ongelukje heeft met plassen.

Uitleen rekenspelletjes
Vanaf woensdag 6 september kunt u voor uw kind rekenspelletjes lenen. U kunt ze gratis 2 weken lenen. Er wordt 2,50 euro borg gevraagd. Als het spel in goede staat terug komt krijgt u de 2,50 weer terug. Ophalen in de ouderkamer bij juf Jane tussen 8.30 en 11.30.

DVS
We werken op de Hildegardisschool met de methode De Vreedzame School (DVS). Met deze methode leren kinderen op een prettige en veilige manier samen te spelen en te leren. We starten dit thema met blok 5: We dragen een steentje bij. We praten met de kinderen over hun eigen verantwoordelijkheid en hoe we samen de wereld een beetje beter kunnen maken. 

Speelgoeddag
De laatste dag in de week voor de herfst-kerst-voorjaars-mei- en zomervakantie is het speelgoeddag! De kinderen mogen dan eigen speelgoed meenemen naar school.

 

Terug

Verbraakstraat 7

3036 MR Rotterdam

010 4656840

hildegardis.dir@nullrvko.nl