Groep 6B

Laatste update op 04-12-2019.

Huiswerk:

9 December: Toets Engels H2

9 December: Verkeer boekje 2

13 December: Toets Biologie

--------------------------------------------------------------------------------------

Algemene informatie groep 6B.

Welkom in groep 6B. Op deze pagina kunt u alle algemene informatie vinden van groep 6B. Ook zal het huiswerk en de toetsdata hier terug te vinden zijn. Wanneer er een update is zal ik u een pushbericht sturen, zodat u hiervan op de hoogte bent.

Allereerst hebben de kinderen een huiswerkmap nodig. Hierbij raad ik u aan om een map te kiezen met 2 of 4 gaatjes. In deze map hebben zij ook aan aantal insteekhoesjes nodig. Deze map moeten de kinderen iedere dag meenemen naar school. Hierin stoppen zij het huiswerk wat zij moeten leren of maken, zodat zij alles netjes en overzichtelijk kunnen bijhouden.

Op de site van Nieuwsbegrip moeten de kinderen huiswerkopdrachten maken. Deze moeten iedere week voor donderdag gemaakt zijn. De voortgang van het huiswerk wordt bijgehouden en is van invloed op het onderdeel 'huiswerkhouding' in het rapport.

Wanneer kinderen medicatie moeten innemen op school, heb ik een ingevuld medicatieformulier nodig. U kunt een leeg formulier bij mij ophalen.

Gym:

Dinsdag om 10.15 -11.00 uur.

Vrijdag om 11:00 - 11.45 uur.

Het is belangrijk dat de kinderen hun gymkleding bij hebben. De eerste twee keer vergeten, mogen de kinderen nog een setje lenen van school. Bij de derde keer mogen zij niet mee doen.

Handvaardigheid:

Donderdag om 14.15 tot 15.15 uur.

Zwemmen:

Wij hebben alle even weken zwemles. De eerste zwemles begint op 16 september. Wanneer kinderen geen zwemkleding bij zich hebben, moeten zij op school blijven om te werken.