Groep 6B

Groep 6B

Laatste update op 10-01-2020

PLANNING CITO:

Vanaf volgende week beginnen de CITO toetsen weer. Dit is de planning:

In de week van 13 januari: Begrijpend lezen.

In de week van 20 januari: Spelling LET OP: op dinsdag en woensdag! 

In de week van 27 januari: Geen CITO

In de week van 3 februari: Rekenen

De toetsen worden iedere week afgenomen op dinsdag, donderdag en vrijdag (3 dagen per week dus!) en starten om 8.45 uur. 

 

 

 

 --------------------------------------------------------------------------------------

Algemene informatie groep 6B.

Welkom in groep 6B. Op deze pagina kunt u alle algemene informatie vinden van groep 6B. Ook zal het huiswerk en de toetsdata hier terug te vinden zijn. Wanneer er een update is zal ik u een pushbericht sturen, zodat u hiervan op de hoogte bent. 

Allereerst hebben de kinderen een huiswerkmap nodig. Hierbij raad ik u aan om een map te kiezen met 2 of 4 gaatjes. In deze map hebben zij ook aan aantal insteekhoesjes nodig. Deze map moeten de kinderen iedere dag meenemen naar school. Hierin stoppen zij het huiswerk wat zij moeten leren of maken, zodat zij alles netjes en overzichtelijk kunnen bijhouden.

Op de site van Nieuwsbegrip moeten de kinderen huiswerkopdrachten maken. Deze moeten iedere week voor donderdag gemaakt zijn. De voortgang van het huiswerk wordt bijgehouden en is van invloed op het onderdeel 'huiswerkhouding' in het rapport.

Wanneer kinderen medicatie moeten innemen op school, heb ik een ingevuld medicatieformulier nodig. U kunt een leeg formulier bij mij ophalen.

Gym:

Dinsdag om 10.15 -11.00 uur.

Vrijdag om 11:00 - 11.45 uur.

Het is belangrijk dat de kinderen hun gymkleding bij hebben. De eerste twee keer vergeten, mogen de kinderen nog een setje lenen van school. Bij de derde keer mogen zij niet mee doen.

Handvaardigheid:

Donderdag om 14.15 tot 15.15 uur.

Zwemmen:

Wij hebben alle even weken zwemles. De eerste zwemles begint op 16 september. Wanneer kinderen geen zwemkleding bij zich hebben, moeten zij op school blijven om te werken.

 

 

Terug

Verbraakstraat 7

3036 MR Rotterdam

010 4656840

hildegardis.dir@nullrvko.nl